Søg
Close this search box.

Vandskade loft – Affugtning, renovering samt hjælp med forsikring

Vandskade loft? Vand drypper ned fra loftet lejlighed? Sådan gør du

Hvis du bliver ramt av en vandskade loft ejerlejlighed eller andelsbolig, så er du nok nysgerrig på om forsikringen dækker vandskade loft og hvilken forsikring som dækker. Du er nok også nygerig på hvad du skal gøre når en vandskade loft opstår i lejlighed, eller hvis der er kommer vand ind fra et hul i taget, hvis du bor i en ville.

Så skal du gøre ved vanskade loft lejlighed og villa/hus

Første handling, hvis der drypper vand fra loftet

1. Stil en spand under loftet ved vandskaden

2. Tør vandet op, der er spildt på gulv, vægge og møbler eller på loftet.

3. Fjern alle tæpper, møbler etc. der kan blive beskadiget af fugt og væde.

4. Find kilden til vandskaden loft. Er der loft eller krybekælder mellem inder loft og yderloft, kan du evt. opdage skaden indefra. Ellers undersøg området udenfor.

5. Da utætheder normalt opdages under regnvejr, kan du dække taget med en presenning, hvis du har adgang til en. Reparer derefter, når vejret tillader det.

6. Ring og meld skaden til dit forsikringsselskab og kontakt os for renovering af vandskader i loft.

7. Hvis utætheden har forårsaget skader på hus og ejendom, bør du fotografere skaden, inden du går i gang med at rydde og reparere. Optag samtidig dato, tid, vejr og andre noter som f.eks.
kan være værdifuldt, når du skal udfylde papirer til dit forsikringsselskab. Hos Døgnvagt.dk hjælper vi med vandskade loft forsikring og diverse. 

Læs mere; Akut vandskade lejlighed og huse 

Vandskade loft få hjælp til affugtning, renovering samt med papirer til forsikringsselskabet, så at forsikringer dækker vandskade loft og tag

Ofte stillede spørgsmål vandskade loft

Dækker forsikringen vandskade loft?

Du kan få erstatning fra din indboforsikringen for skader på bygningen forårsaget af vandlækage fra vand-, varme- og afløbsrør eller fra enhver enhed eller installation, der er tilsluttet. Forsikringen dækker også lækageskader i vådrum (badeværelse, toilet og vaskerum).

Hvor stor erstatning fra forsikringen for vandskade loft?

Hvilken form for erstatning du er berettiget til ved vandskade loft er ikke reguleret i nogen lov, i stedet er det ganske frit for forsikringsselskaberne at bestemme, hvordan forholdene skal se ud. Der er derfor ikke noget enkelt svar på dit spørgsmål, men det afhænger af vilkårene for din indboforsikring.

Hvad er forskellen mellem vandskade loft og fugtskader loft?

Vandskade – I modsætning til fugtskader opstår vandskader gennem en lækage af en eller anden art. Det kan dreje sig om alt fra et ødelagt vandrør, utætte vaskemaskiner eller opvaskemaskiner, oversvømmelser, tilstopninger i afløb eller utætheder i husets skal, som skal beskytte mod regn og sne.

Dækker forsikringen affugter leje samt udgifter til el?

Ja, som regel, vi hjælper med beregning af kWh til forsikringsselskabet når du lejer en affugter hos os.   

Hvor hurtigt reparerer man vandskader i loft?

Hvor lang tid tager det at udbedre vandskader loft? Det varierer. Det mest almindelige er mellem 4-8 uger, regnet fra vi placerer affugteren. Du kan ført renovere efter skaden når alt er tørt. 

Ret ventilation er også alfa omega ved udtørring efter vandskade

Det drypper ned fra loftet 

Vandlækage gennem taget. Vand kan lække gennem meget små utætheder, som er svære at se med det blotte øje, når det drypper ned fra loftet så er det vigtigt at du kontakter Døgnvagt.dk. Regn i kombination med vind øger også sandsynligheden for, at vandet bliver skubbet eller suget ind i revner og materialesamlinger. Risikoen er derfor større steder, hvor det regner og blæser meget.

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler