Låsesmed Vesterbro

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt Låsesmed Vesterbro – din erfarne lokale låsesmed i København V

Hvis du leder efter en låsesmed på Vesterbro som kan hjælpe dig med både indbrudssikring og døgnvagt låsesmed opgaver, så behøver du ikke lede længere. Vi er en autoriseret låsesmed Vesterbro med lang erfaring som låsesmed på Vesterbro. Hver dag kører vores låsesmed Vesterbro i områderne omkring Carlsberg byen, Vesterbrogade, Istedgade og omkring Kongens Enghave. Hvis du bor i området så kan du forvente låseservice indenfor 20 minutter. Vores låsesmed Vesterbros målsætning er at være den hurtigste og bedste låsesmed på Vesterbro.

Vores låsesmed kender låsene på Vesterbro

Vores Låsesmed Vesterbro er vel bekendt med hvad der er for låse der sidder i lejlighederne omkring Vestebro og omegn. Vi har derfor de rette værktøj i vores servicevogn, så at vi smidigt kan åbne din dør hvis du f.eks. er kommet til at låse dine nøgler indenfor og låst dig selv ude på Vesterbro. 

Lokal låsesmed på Vesterbro monteret en låse i dør

Vesterbros historie – afslører en stor del om bygningerne og heriblandt låse

Vesterbro var oprindelig navnet på den brolagte landevej som vestfra førte til byens Vesterport (hvor Rådhuspladsen ligger i dag). De færreste landeveje var dengang brolagte, men den intense trafik til hovedstaden gjorde brolægning nødvendig. I 1800-tallet byggedes der mange lejlighedskomplekser og der ændredes også navnet på bydelens hovedgade til Vesterbrogade. Bygninger fra 1800 -tallet behøver ofte nye døre, vi udskifter tæt gamle døre og låse på Vesterbro og i de nærliggende områder. 

Din alsidige lokale låsesmed på Vesterbro

Hvis du søger en låsesmed på Vesterbro der kan mere end at bare åbne låse på døgnvagt så kan vi hjælpe dig men mange flere ydelser. Vi tilbyder et rækkefølge af ydelse til de lokale på Vesterbro.

Er udvalg af de ydelser som vi kan tilbyde dig i København V er;

 • Låsesystemer Vesterbro
 • Montering af lås
 • Omkodning af lås
 • Sikkerhedsdøre
 • Ny lås Vesterbro
 • Låse reparationer
 • Oplukning af døre
 • Autolåsesmed Vesterbro
 • Dørlukkere
 • Dørautomatik
 • Indbrudssikring

 

Kunne du ikke finde det du søger?

Ovenstående liste er ikke en udtømmende liste af det som vi tilbyder som låsetekniker i København V og omegn. Vi her nemlig prøvet det meste alt fra at skære op pengeskabe med vinkelsliber til at fange tabte nøglet i en kloak. Ring til os og hør med vores låsesmed Vesterbro om vi kan klare din specifikke opgave;

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Afspil video

FAQ – Ofte stillede spørgsmål til Låsesmed Vesterbro

Hvad skal jeg gøre hvis jeg låst mig ude på Vesterbro?

Som det første kan du undersøge om der er nogen anden der har en nøgle til din dør, f.eks. hvis du har glemt en hos en familiemedlem eller lignende. Selvom at de måske har en nøgle, så kan de være andre omstændigheder f.eks. tidspunktet, der gør det svært at bruge denne ekstra nøgle. Du kan med fordel ringe til vores låsesmed Vesterbro, hvis du hurtigt vil komme ind i dit hjem igen, uden at bruge masser at timer eller en formue. 

Er det rigtigt at man kan bestille låseservice 24/7?

Ja, som døgnvagt låsesmed Vesterbro, har vi altid åbent og vi kører ud med det samme som du ringet til os. Gennemsnitlig udrykningstid er 20 minutter I København V

Hvad koster jeres Låsesmed Vesterbro?

Låsesmed pris fra 600 kr tilbydes i opstartsgebyr på Vesterbro. Akutte låsesmed ydelser koster en smule mere, ring os og hør hvad din opgave kræver på 22 34 72 22

Er Døgnvagt Låsesmed København V autoriseret?

Som låsesmed kræves ingen autorisation, vi tilbyder dog 5 års garanti på de fleste ydelser og vi har alle de nødvendige uddannelser og forsikringer der kræves og er fornuftigt at have indenfor låse faget.

Kan jeg købe en ny lås hos jer?

Ja, selvfølgelig. 

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland. Alt hvad du har brug for akut - et sted.

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, tømrer, VVS og Låsesmed i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig indenfor få timer

VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED
DEL SIDE
Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikler og viden vedrørende uforudsigelige udfordringer I Danmark