Elektriker Vesterbro

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Vores elektriker nær Vesterbrogade kører 24/7

Søger du en elektriker på Vesterbro og omegn? Så har du kommit ret. Vi er en alsidig el installatør og elektriker på Vesterbro som leverer el service af højeste kvalitet. Vores mission er at være din foretrukne elektriker Vesterbro og omegn. Vi hjælper dig uanset om du bor på Istedgade eller i området omkring Kongens Enghave, Carlsberg byen eller nær planetarium. 

Elektriker København V til privat og erhverv 

Privat – De private kunder som vi har på Vesterbro, bruger vores el-services til el renoveringer eller tilføjelser af elapparater eller belysning, primært i hjemmet. De er også glade for vores døgnvagt elektriker Vesterbro og i Valby og at vi står til rådighed hvis der sker noget uventet.  

Erhverv – Vores erhvervskunder på Vesterbro er glade for at bruge vores service inden for indbrudssikring. Døgnvagt elektriker står parat til at montere avancerede adgangskontrol system til overvågning, dette sammen med vores dygtige låsesmede.

Elektriker Vesterbro med døgnvagt - Vi tilbyder alt el service, el-renovering, nyt el, ny el tavle, ny gruppe i eltavle - Ring 22 21 03 76

Vesterbro København lejlighed – vores almindeligste kunde som elektriker

Døgnvagts elektriker Vesterbros alimdeligeste kunde bor i lejlighed på Vesterbro. Vores erfarne elektriker keder lejlighedskomplekserne i København V og ved også at der er mange lejligheder med stofledninger. Er du usikker på om dine stofledninger er lovlige? Så er du altid velkommen at ringe til os, din lokale elektriker Vesterbro.

Vesterbro en bydel fuld af liv

Vores elektriker kender Vesterbros travle hovedgade, Vesterbrogade, som byder på et rigt butik liv, kunstgallerier og barer. I det populære område Kødbyen finder man kunstgallerier som Galleri Bo Bjerggaard og V1 Gallery samt et stort udvalg af restauranter, der serverer international og ny nordisk mad. På bryggeriet Carlsberg kan gæster få rundvisninger, smage på Danmarks signatur øl og beundre de enorme elefant statuér. 

Vores motivering til hvorfor du skal vælge Døgnvagts elektriker Vesterbro

Vi ser os ikke bare som almindelige ansatte ved et el firma på Vesterbro. Vi er nemlig firmaet. Det ejerskab som vi oplever i vores engagerende elektriker team kommer vores kunder til gode. Vi har overskud til at leverer el service i top hver gang. Forvent derfor et serviceniveau af vores elektriker Vesterbro, som er meget højere end det sædvanligt du ser iblandt mange af de andre elektrikerfirmaer ude i København V og omegn. 

Psst … Vidste du at vi er medlem af Tekniq, da vi er en del af Norh. 

Mange ydelser under et og samme tag hos; Elektriker Vesterbro

Hon Døgnvagt elektriker Vesterbro kan du få det meste løst selvom at vi i virkeligheden er specialister på fejlsøgning og reparation af akutte problem med elinstallationer. Ring os når du har brug for en elektriker Vesterbro til;

 • Nyt el
 • Lampe opsætning
 • Ny gruppe i eltavle
 • Havebelysning
 • Akut fejlsøgning
 • Ny el tavle
 • Ny gruppe i eltavle
 • Indbrudssikring
 • El-tjek
 • Byggestrøm
 • Grøn energi 
 

Har du spørgsmål til os der kører lokalt i København V og omkring vores ydelser så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi glædes os til at høre fra dig. Du får nemmest fat i en elektriker Vesterbro (eller låsesmed) gennem at ringe til os direkte på telefon: 

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Afspil video

Ofte stillede spørgsmål Elektriker Vesterbro

Hvad skal jeg gøre ved en eventuel strømafbrydelse på Vesterbro?

Undersøg først om det kun er hjemme hos dig eller om også dine naboer også er blevet ramt af strømsvigt. Hvis det kun er hjemme hos dig, ring din lokale autoriserede elektriker København V. Er fejlen ikke lokal, ring din el udbyder for at høre mere om hvad der sker, eller for at lave en fejlrapport.

Er det rigtigt at man kan ringe til jeres elektriker 24 timer i døgnet?

Ja, vi er en døgnvagt elektriker Vesterbro, vores mål er at alle som ringet til os, uanset tidspunkt på døgnet for nødvendig hjælp af en elektriker på Vesterbro indenfor en time.

Hvor hurtigt kan i være på Vesterbro?

I ni ud af ti gange, så er vi hos vores kunder på Vesterbro indenfor en time, for udredning af akutte fejl. Så at de kan få strømmen tilbage hurtigst muligt igen.

Hvad koster en elektriker Vesterbro?

Elektriker pris fra 1.200 kr tilbydes på Vesterbro. Akutte elektriker opgaver koster mere, ring os og hør hvad din opgave kræver på 22 34 72 22

Er jeres elektriker København V autoriseret?

Ja, alle vores samarbejdspartneres er autoriserede, det er et lovkrav. Udover at vi er autoriserede, så er vi medlem af Tekniq og har alle de nødvendige forsikringer som kan være godt at have i dag. 

Har i garanti?

Ja, vi har op til 5 års garanti på nogle ydelser. Ellers er vi dækket af Tekniqs garanti på op til 150.000 kr

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland. Alt hvad du har brug for akut - et sted.

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, tømrer, VVS og Låsesmed i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig indenfor få timer

VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED
DEL SIDE
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Artikler og viden vedrørende uforudsigelige udfordringer I Danmark