Elektriker Døgnvagt

22 21 03 76

Ring døgnvagt support 24/7

22 21 03 76

Ring døgnvagt support 24/7

Søger du en elektriker døgnvagt akut? Eller er du i tvivl?

Som en person der ikke arbejder med el til dagligt kan det være udfordrende at vide hvornår man har brug for en døgnvagt elektriker, eller hvis man kan løse problemet med el selv. Hvornår du har brug for en elektriker med døgnvagt er naturligvis, når der er sket ting, der gør det umuligt for dig at få i gang din strøm igen, eller at finde en fejl f.eks. det lugter brændt og du tror at det skyldes en beskadiget el installation. 

De almindeligste problemer, hvor danskere overvejer at ringe til en elektriker døgnvagt

Det mest almindelige er, at en sikring i din el tavle er sprunget eller gået, hvor din elmåler er placeret. Måleren, er den der måler, hvor mange watt dit system bruger. Du kan sagtens selv skifte en sikring, det vil spare dig mange penge, da det ikke er gratis at bestille en autoriseret elektriker akut.

Det gælder uanset om fejlen sker mandag kl. 07:00 eller søndag aften. De færreste husker på at de seriøse elselskaber i Danmark, har en plan som de går efter.
Vores mål og vision

Målet for os er at være københavnernes foretrukne valg af døgnserviceelektriker. Vi yder derfor et højt service- og kvalitetsniveau på alle opgaver, vores elektriker døgnvagt påtager sig. Det gælder uanset hvilket tidspunkt på døgnet, vi løser din akutte elektriker opgave.

For at kunne give dig den kvalitet, sender vi løbende vores team på aktuelle efteruddannelser, så det altid er godt klædt på til opgave den dag, du skal bruge en elektriker med døgnservice i københavnsområdet akut.

Du ska ringe til os, hvis du vægter høj kvalitet og lynhurtig hjælp

Hvis de lige pludseligt skal ændre alle sine planer for at hjælpe en med et akut problem, så bliver de nødt til at tage et gebyr for selve vagtudkaldet. Det er derfor mange også bliver overraskede over en faktura fra en typisk elektriker døgnvagt ydelse.

Det kan være strømsvigt eller andre problemer i private hjem eller i virksomheder, hvor der er brug for at holde gang i fx køling eller frysere. Du kan gøre brug af vores elektriker døgnvagt i København eller på Sjælland, alle ugens dage hele året rundt.

Hvad koster det at bestille en elektriker døgnvagt i Danmark?

Når det kommer til vagttid, er omkostningerne høje i forhold til den almindelig elektriker timepris. Hvis du ringer til Døgnvagt elektriker, så kan du forvente en lav pris, timeprisen vil altid være højere en den normale timepris uanset hvilken elektriker som du ringer til.

Det er ikke muligt for os at udarbejde tilbud på vores elektriker døgnvagt, fordi opgaverne varierer i omfang, type og tidsforbrug. Dog skal du være klar over, at det koster mere at benytte sig af døgnvagten end at få løst elektriker opgaver akut. Timeprisen er højere, når vores teknikere skal arbejde aften/nat og weekend, og der faktureres altid for mindst 2 timer. Der opkræves desuden et udkaldstillæg efter kl. 16.

Er du i tvivl, om dit problem er akut, er du velkommen til at kontakte vores døgnvagt – så vil vi hjælpe med at vurdere, om det er nødvendigt at få løst problemet med det samme, eller om det kan vente til næste arbejdsdag.

Vores elektriker døgnvagt er billig, fordi at alle vores medarbejder og samarbejdspartnere er kyndige og erfarne autoriserede elektriker. De vil finde din fejl hurtigt, derfor vil du naturligvis faktureres færre timer!

El døgnvagt 24 timer om døgnet

Hvornår skal du ringe og bestille en elektriker døgnvagt og hvornår kan det vente?

Du kan sagtens også spare lidt penge, hvis du overlever uden strøm et par dage. Jo mere fleksibel du er jo billigere er vores elektriker døgnvagt. Det gælder selvfølgelig for de flere el firmaer, specielt i København.

Det er dog ved nogle tilfælde du ikke kan vente en dag eller to, eller uge for at få dit problem med el løst. Det er når fejlen kan lave stor skade på mennesker, dyr eller bygninger. Så skal fejlen findes og udbedres af en elektriker døgnvagt akut og så hurtigt som muligt. Her er nogle situationer hvor du ikke kan vente med at bestille en autoriseret elektriker døgnvagt:

Du har gravet en ledning over

Hvis du er kommet til at grave en ledning over, så ved du sjælden som ikke fagligt vidende, hvor meget skade uheldet endelig lavet mht. strømsvigt i områder. Det er desuden livsfarligt  at der ligger kabler i jorden der er blevet gravet over … Kabler der måske slår gnist og kan ge mennesker og dyr stød.

Læs mere: Hvad skal gøre hvis du er kommet til at grave en ledning over her.

Du har boret ind i en kabel

Hvis du har boret ind i en ledning, så skal denne også repareres akut, at bore ind i en kabel er lige så slemt som at komme til at grave en ledning over. Før det første så ved du ikke hvor meget skade denne kabel gør på dine omgivelser, gælder primært hvis du bor i en lejlighed. Ring vores autoriseret elektriker døgnvagt og få den rette rådgivningen hvis du er kommet til at bore ind i en ledning, eller klikke på linket og få mere viden,

Det lugter brændt og du har gamle elinstallationer

Måske har du gamle elinstallationer og har derfor tidligere oplevet problemer med brand i disse.  Hvis du pludseligt mærker en lugt der minder lidt om brændt plastik. Ring en døgnvagt elektriker nu, ellers risikerer du at det tager ild i væggen som spreder sig til resten af bygningen.

Fejl på ledninger som giver stød

Brud eller andre fejl på ledninger kan give stød og lede strøm f.eks. via vandhanen. Du bør kontrollere alle synlige ledninger og tjekke dem for fejl. Der må for eksempel ikke stå noget tungt oven på en ledning, så den bliver trykt flad og dermed beskadiget. Ledningerne må ikke hænge eller have samlemuffer, som har revet sig løst. Ring en elektriker døgnvagt hvis ledninger, armaturer eller apparater givet stød

Når du kan vente med at ringe til en elektriker døgnvagt

Du behøver ikke ringe en el døgnvagt, når fejlen ikke er skadelig for hverken mennesker, bygninger eller dyr.

Defekt RCD- eller HPFI-relæ

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit RCD/HPFI-relæ fungerer korrekt, kan du afprøve, om det slår fra, ved at bruge testknappen på relæet. Hvis du ikke får det kan du slå de fra og være uden strømforsyning et par dage til din lokale døgnvagt elektriker har mere tid og kan give dig en med fordelagtig pris. 

Sikring bliver ved med at springe

Måske er det den del som vedrører køkken som bliver ved med at springe, du kan så slå fra denne hovedsikring del i din el tavle og få problemerne med den resterende gruppe repareret, når din lokale el døgnvagt elektriker har mere tid og kan give dig en billigere el døgnvagt pris.

Har du brug for en elektriker døgnvagt København?  

Vi samarbejder med de bedste elektriker døgnvagt i hele hovedstaden og på Sjælland og vi er medlem af Tekniq. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med at få styr på dine elektriske udfordringer, hvad de nu en må være. Ring til vores elektriker døgnvagt og få hjælp akut nu. 

Dette kan være godt at forberede før du ringer til Døgnvagt elektriker

  1. Forbered med at tage billeder på eltavlen eller den beskadigede elinstallation
  2. Hvis du i kke kender adressen hvor problemet er, undersøg denne før du ringer til vores elektriker som har døgnvagten
  3. Hvis du har mistanke om at det drejer sig om en forsikringsag, hav oplysningerne til dit forsikringsselskab klar. 

22 21 03 76

Ring døgnvagt support 24/7

Afspil video

Ofte stillede spørgsmål til vores elektriker døgnvagt 

Har i garanti på jeres udførte døgnvagt elektriker arbejde?

Garanti i den grad at vi kan love at vi finder problemet kan ikke stilles, men vores elektriker døgnvagt stiller produktgaranti på de produkter som vi fører. Da vi er medlem at Tekniq er i også omfattet Tekniqs garanti om til 150.000 kr hvis der skulle ske en fej fra vores side af. 

Hvordan kan jeg afregne?

Akutte vagtudkald i elbranchen afregnes oftest via faktura, da beløbene sjælden er under 1.000 kr. 

Hvor lang tid tager det før at jeres elektriker med døgnvagt er på adressen?

Vi plejer altid at kunne finde en elektriker der kan være på din adresse indenfor en time på Sjælland. 

Jeg er usikker på jeg har brug for en akut elektriker?

Ring til vores døgnvagt support, så er du sikker på at du får god rådgivning så at du kan træffe den rigtige beslutning. 

Dækker min forsikring ved akutte fejl?

Når man bliver ramt af strømsvigt, dækker din forsikring som regel. Det er også noget af det, du kan bruge vores elektrikerdøgnvagt til at få styr på. Så slipper du for at betale unødvendigt mange penge for dit uheld med strømsvigt eller anden el-skade. 

For nogle problemer kan ikke vente – de skal løses med det samme for ikke at udvikle sig til endnu større problemer. Det kan fx være strømsvigt, der er skyld i, at køleskabe, frysere og andre hvidevarer i hjemmet sætter ud. Det kan også være på restauranten, hvor fødevarer skal opbevares på køl eller frost, for at omsætning ikke går tabt.

Uanset om du har brug for hjælp som privatperson eller i forbindelse med erhverv, kan vi yde elektrikerhjælp på alle tider af døgnet for at mindske gener og tab af omsætning.

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland. Alt hvad du har brug for akut - et sted.

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, tømrer, VVS og Låsesmed i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig indenfor få timer

VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED
DEL SIDE
Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikler og viden vedrørende uforudsigelige udfordringer I Danmark