Søg
Close this search box.

Låsesmed Amager

Amagers mest engagerede låsesmed til både privat og erhverv. Vi er en autoriseret installatør virksomhed med Døgnvagt låsesmed Amager

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt Låsesmed Amager er en lokalt beliggende låsesmed på Amagerbrogade. Vores hovedkontor ligger i Valby, men da vi har en låsesmed som bor i København S tæt på Amager centret, er hjælpen sjælden langt væk når du skal bruge en låsesmed på Amager. Vi mener at vores låsesmed Amager er den flittigste låsesmed på Amager, generelt så er vi altid fuldt ud engageret i vores kunder og i vores medarbejdere, uden dem så er vi ingenting.

Som låsesmed med døgnvagt på Amager tilbyder vi låse, oplukning af døre, reparation efter indbrud med få minutters ventetid. I vores servicebiler finder du ekstra låse fra Ruko, vi forhandler blandt andet; 

Ruko serie 1200 pris: 999 kr ekskl moms 

Ruko Garant plus pris: 1499 kr ekskl. moms. 

Ruko serie 600 pris: 899 kr ekskl. moms 

Ekstra kommer kørsel og pris for låseservice og låsemontering. Priserne gælder hos vores Låsesmed Amager

Spar penge på kørsel hvis du bor på Amager og skal bruge en låsesmed 

Hvis du bor i København S, så kan vi med glæde meddele dig at pris for kørsel er gratis hos Døgnvagt låsesmed Amager. Den store fordel med at vælge lokalt er ikke kun prisen, vi kender nemlig også Amagerbro og omegn. 

Vores låsesmed Amager, kender hvilke forskellige bygninger der findes på Amager samt hvilke låse der sidder i de fleste døre. Gennem at vælge lokalt sparer du som sagt ikke kun penge, uden du får også en ekspert på dit område ud. Dette gælder også vores afdeling i København S indenfor el-området. 

Glade kunder ved Døgnvagt låsesmed Amager
Glade kunder ved Døgnvagt låsesmed Amager

Gladeste kunder på Amager hos Døgnvagt låsesmed Amager

Sammen med vores samarbejdspartneres indenfor låse og el, så har vi flest gode anmeldelser både på facebook og Google, ca. 500 anmeldelser med et gennemsnit på 4.98 af 5 mulige. Ønsker du referencer fra os på en opgave som minder om din, så er du meget velkommen til at skrive eller at ringe til os, så deler vi med os af vores positive omtale af vores låsesmed Amager!

Ofte stillede spørgsmål Døgnvagt Låsesmed Amager

Hvad skal jeg gøre hvis jeg har låst mig ude?

Ikke gribes af panik, hvis du bor på Amager, så er vores låsesmed Amager døgnvagt, kun 15 minutter væk fra dig. Ring os nu på tlf. 22 34 72 22

Hvad koster en låsesmed akut på Amager?

Vi tilbyder låsesmed fra 475 kr ekskl. moms. Ring til os og hør om prisen på din opgave.

Jeg har blevet ramt af indbrud, hvad skal jeg gøre?

Først så ringer du til politiet, bagefter dit forsikringsselskab og så ringer du til os din låsesmed på Amager, for at på repareret skaderne og klargjort dine låse igen.

Hvad koster en ny lås?

Ny lås pris fra 899 kr ekskl. moms. Du kan læse mere om ny lås priser på vores hjemmeside.

Er Døgnvagt låsesmed Amager autoriseret?

Ja, vi er autoriserede og arbejder hver evig dag med kvalitetssikring, så at vi er sikre på at du får det bedste ud af at hyre os.

 

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler