Søg
Close this search box.

Skadeservice vandskade og fugtskade – inklusive affugter leje, sanering og forsikringssager

Døgnvagt.dk tilbyder skadeservice vandskade og fugtskade – inklusive affugter leje, sanering og forsikringssager og stræber altid efter at lytte og være den problemløser, du har brug for, den dag bliver ramt af en vandskade eller en fugtskade. Med styrke og landsdækkende tilstedeværelse i Danmark er vi der, når du har som mest brug for os.

Vi er en veludviklet vandskade og skadeservice firma bestående af erfarne medarbejdere og underleverandører, som forstår dine behov og tilbyder løsninger som hjælper dig når du har brug for skadeservice og hjælp med en forsikringssag. Vores tilbud omfatter ydelser inden for el-, fugt- og vandskader, konsulentydelser inden for skadeudredning, affugter leje, fugtekspertydelser, uddannelse, miljø, midlertidig klimakontrol, lækagesøgning og rengøring.

I vores Danske virksomhed har vi i flere år konsekvent investeret i kompetenceudvikling, teknologi og udstyr. Derfor bruger vi de mest omkostningseffektive tørremetoder, vi holder en høj kvalitet i alle vores opgaver og vi kan fokusere på at minimere vores kunders samlede omkostninger. Du kan stole på en brancheleder.

Altid ved din side ved behov af akut skadeservice vandskade og fugtskade, samt affugter leje og sanering

Som kunde kan du altid forvente, at vi er “Altid ved din side”. Vi bestræber os på altid at lytte til dine behov og være den problemløser, du har brug for ved f.eks. vandskader og fugtskader eller lignende problematik.

Med vores landsdækkende styrke bag os og tilstedeværelse i København og Nordsjælland, er vi der, når du har mest brug for os. Pålideligt og med kort responstid kan vores kompetente og engagerede medarbejdere hjælpe, uanset om det drejer sig om en vandskade eller forebyggende arbejde. Med vores værdier om integritet, ambition og empati lever vi op til dine forventninger og vores brandløfte.

Søger du en pris på skadeservice vandskade og fugtskade eller affugter leje skriv til os her;

Indhent tilbud skadeservice vandskade og fugtskade eller affugter leje samt sanering

Indhent tilbud skadeservice vandskade og fugtskade eller affugter leje samt sanering

Vores ydelser indenfor skadeservice vandskade og fugtskade samt affugter leje

Sanering efter vand- og fugtskader 

At rydde op er at gøre brug af de ressourcer, der allerede findes, hvilket er rentabelt både ud fra et miljømæssigt og økonomisk perspektiv. Med over 10 års erfaring med sanerings- og rengøringsopgaver er Døgnvagt.dk en engageret problemløser, der redder din ejendom efter fugt- og vandskader og fjerner farlige stoffer på en sikker måde. 

Bygningsmiljø radonsikring og fugtsikring

Der er mange faktorer og årsager til, at der opstår skader i bygninger, skader som igen giver problemer med dårlig lugt og et usundt inde miljø. Vi hjælper dig hele vejen fra at undersøge, hvilke mangler der har forårsaget problemerne til en rapport og forslag til tiltag til at rette op på mangler og problemer.

Fugtskader og vandskader – affugter leje

Vi hjælper virksomheder og private med alt inden for affugtning og løser fugtproblemer akut såvel som de der groet i noget tid, både akutte vandskader og fugtskader efter længere tids lækage, er vi behjælpelige med. Vi måler og finder årsagen til problemerne, vælger den rigtige tørreteknik og arbejder med forebyggende tiltag, altid med hensyn til hver enkelt ejendom og med det formål at minimere omkostninger og spare værdier.

Ejendom og Industri

I større og mindre projekter hjælper vi private og erhvervsejere med f.eks. nedrivning, hulgravning og suge- og vask af lastbilydelser. Vi arbejder også med sikkerhedsforanstaltninger som sikring af brand og elinstallationer og alle former for fugning. 

Renovering og reparation efter vand- og fugtskade

At restaurere og renovere et hjem eller en ejendom efter en vand- og eller en fugtskade er en vigtig del af at generobre sit hjem og fjerne sporene af, hvad der for nogle var en traumatisk begivenhed. Med Døgnvagt.dk’s hjælp får du en fuld-service partner til at hjælpe dig med at genoprette dit hjem vi tilbyder alt fra affugter leje til komplet sanering, samt fører dialog med dit forsikringsselskab efter aftale. Når du ansætter os, får du flere gode koordinationsfunktioner med i købet. Vi hjælper dig fra start til slut og tager os af hele forløbet. Fra rengøring, nedrivning, tørring og renovering samt affugter leje.

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige typer renoveringer og reparationer efter fugtskade og vandskade. Vi har erfaring fra både skadeudbedring efter brand og vandskadeudbedring kan hjælpe dig med renovering efter både vandskade og omfattende fugtskader.
Vi tager totalansvaret for hele din renovering og varetager koordinering og kontakt til andre leverandører og virksomheder, således at du som kunde kun skal have kontakt med én virksomhed under hele renoveringsprocessen.

Står du og mangler et pålideligt og omfattende skadeservice firma for hjælp til renovering eller reparation efter vandskade og fugtskade, eller ønsker du stå for det hele selv og få affugter leje hos os? Kontakt os hos Døgnvagt.dk så hjælper vi dig med din restaurering og renovering samt affugter leje!

Er du beboer og er blevet samt af en vand- eller fugtskade?

Uanset om du er lejer, ejerlejlighed eller en virksomhed, der lejer lokaler, er det vigtigt, at du selv laver en anmeldelse af dine ejendele til dit forsikringsselskab hurtigst muligt. Efterfølgende hjælper dig med alt fra midlertidig bolig eller udskiftning af dine personlige ejendele, ved behov.

Sådan gør du ved vandskade eller ved fugtskade

1 Anmeld skaden til dit forsikringsselskab
Anmeld med det samme, eller når du har samlet alt, hvad de skal bruge. Kan du kontakte os.

2 Kontakt Døgnvagt.dk
Lad os undersøge sagen og vil vende tilbage med et tilbud til dig og dit forsikringsselskab inklusive affugter leje. 

3 Vandskadeservice og fugtskadeservice og så erstatning
Vi udfører vandskadeservice og fugtskadeservice. Når sagen er afsluttet, indbetaler forsikringen beløbet til din konto og så trækkes selvfølgelig også selvrisikoen.

Hvor meget vand skal der til for at de er en vandskade?

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring vandskader og fugtskader samt affugter leje

Hvor meget vand skal der til for at de er en vandskade?
En almindelig almindelig årsag til vandskader er, at gamle, rustne rør er utætte. Ved en alvorlig vandskade løber der i gennemsnit 750 liter vand frit i timen. Alle kan beregne, hvor meget det vil være på en dag.

Hvad tæller som en fugtskade?
Fugtskader viser sig ofte i form af skimmelsvamp og lugt i form af muggen lugt og/eller udslip fra byggematerialer og kemikalier i eller på materialet. For at undgå fugtskader er det vigtigt enten at sørge for ventilation, affugtning, opvarmning eller en kombination heraf, tilpasset hvert enkelt rum.

Hvor meget koster en fugtundersøgelse?
En fugtundersøgelse koster fra 4.900kr og ofte så dækker din forsikring denne omkostning. 

Hvad gør du, hvis du har mistanke om en fugtskade?
I værste tilfælde kan fugt føre til skimmelsvamp, hvis et badeværelse er forkert bygget eller har utilstrækkelig ventilation. Hvis du har mistanke om dette, er det bedste du kan gøre at kontakte dit forsikringsselskab eller os. 

Hvad kræver forsikringsselskabet i tilfælde af vandskade?
De fleste forsikringsselskaber har underskrevet “Aftale om gradvist opstået vandskade på bygningen”. Der slås det fast, at hvis der opdages vandskade inden for 30 dage efter den tidligere forsikrings ophør, skal forsikringsselskabet behandle og erstatte skaden.

Hvem betaler for vandskader?
Har du vandskade i din lejlighed på grund af vandlækage fra vådområde, køkken, gulvafløb, afløb eller installation, er du ansvarlig for skaden i din lejlighed. Uanset om utætheden kommer fra din lejlighed eller fra naboens lejlighed.

Hvor meget kan skadeservice vandskade koste?
Vandskader koster hvert år forsikringsselskaber og ejendomsejere store summer. I runde tal sker der hvert år vandskader i en lejlighed på 150, og hver skade koster i gennemsnit lidt over 80.000kr

Søg efter: Hvor lang tid tager det at tørre en fugtskade ved affugter leje?
Det er vigtigt at det er helt tørret ud, så det kan tage op til 2 måneder at tørre et enkelt rum. 

Hvad er forskellen mellem vandskade og fugtskader?
Vandskader kan skyldes oversvømmelser, ødelagte afløb og vandrør, utætte opvaskemaskiner, ikke-fungerende afløb og utætheder i husets krop, der ikke beskytter mod regn. På sigt kan vandskader også give fugtskader og give skimmelsvamp.

Om i ikke har affugtere på lager hvad så?

Vi samarbejder med andre skadeservice firmaer, heriblandt Akut Service. Så du vil altid få den hjælp du behøver. 

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler