Søg
Close this search box.

Akut vandskade lejlighed København service

Er du blevet ramt af en akut vandskade og er usikker på hvem du skal ringe? Her er info på vandskadeservice lejlighed København og Nordsjælland

Er du blevet ramt af en akut vandskade lejlighed København eller Nordsjælland i lejlighed, så kan du ringe til os på telefon: 22 34 72 22, Døgnvagt.dk har alle fagmænd og maskiner klar til dig, når du har brug for hjælp, hvis du står i en uheldig situation med vandskade.

Efter du har taget kontakt til Døgnvagt.dk og akut vandskadeservice for lejligheder, så skal du strakt ringe til din forsikringsselskab.

Hvis du bor i en lejlighed, kan det nogle gange være svært at afgøre, om årsagen til skaden kommer fra din lejlighed eller fra naboen og hvilken forsikring der gælder, og hvor du skal henvende dig.

Her er vores vandskadeservice Københavns tjekliste på hvad du skal gøre ved akut vandskade lejlighed. 

Dette er hvad du skal gøre trin for trin ved vandskade lejlighed

 1. Undgå, at vandskaden bliver værre. Hvis det er en vandskade, skal du umiddelbart slukke for vandforsyningen og tørre området grundigt, lej affugter her eller ring til os. 
 2. Kontakt Døgnvagt akut vandskadeservice København og Nordsjælland her:22 34 72 22, for udberedning, hjælp og rådgivning. 
 3. Ring eller skriv til dig forsikringsselskab. 
 

Hvis du er i tvivl, om skaden kommer fra din lejlighed eller fra naboens, skal naboen også anmelde skaden til deres forsikringsselskab, uanset om der er synlige skader i det andet hjem.

Hvad sker ved vandskade lejlighed?

Lejerforeningen er ansvarlig for kun at handle i tilfælde af en skade. De skal have undersøgt, hvad der forårsagede skaden, og hvor meget der er blevet beskadiget. Hvis det efter inspektion viser sig, at der er skader bag overfladelagene i ejerlejligheden, vil foreningen begynde at reparere denne skade. Det er meget almindeligt, at du skal rive en del op af din lejlighed for at kunne udføre reparationer af vandskaden.

Undersøg årsagen til vandskaden – med hjælp af vores vandskade service København for lejligheder

Det kan være nødvendigt at undersøge årsagen til vandskade i lejlighed, hvis for eksempel en håndværker har foretaget renovering, eller hvis du selv har renoveret, men ikke har overholdt gældende bygnings- og industriregler, og at skaden er opstået som følge heraf. Det er lejerforeningens ansvar at undersøge.

Dit ansvar i henhold til din lejerforenings vedtægter

Du, der bor i en ejerlejlighed, har eget ansvar ifølge ejerforeningens vedtægter. Det kan variere mellem vedtægter for forskellige lejerforeninger. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvad der gælder i netop din forening. Du kan finde disse oplysninger i din forenings vedtægter.

Spar penge vælg lokal vandskadeservice København eller i Nordsjælland

Gennem at ringe til Døgnvagt.dk sparer du penge på regningen mht. vandskade service København eller Nordsjælland, da vi viderestiller dig til lokale håndværkere tæt på dig, 8 ud af 10 gange finder vi en elektriker, låsesmed, arbejdsmand skadeservice specialist indenfor 20 km fra din adresse. 

Så hvis du er blevet ramt af vandskade lejlighed København og har brug for akut vandskadeservice til lejlighed kontakt os nu på tlf. 22 34 72 22. Vi håber et det er svar nok på dit spørgsmål; Hvem ringer man til vandskade lejlighed?

Lej vandskadeservice håndværkere og materialer hos os

Der er muligt at leje det meste af vandskade service København hos os, både mandskab, håndværkere og maskiner. Vi kan hjælpe med istandsættelse efter vandskade, sikring af inventar vandskade og selvfølgelig bremse problemet akut. 
 

Hos Døgnvagt.dk kan leje vandskadeservice mandskab prisliste

 • Elektriker fra 640kr i timen
 • Elinstallatør fra 840kr i timen
 • Låsesmed fra 640kr i timen
 • Arbejdsmand fra 440kr i timen
 • Murer fra 640kr i timen
 • Tømrer fra 640kr i timen
 • Kloakmand fra 640kr i timen
 • Gravmand fra 640kr i timen
 

Maskiner og diverse prisliste

 • Leje af affugter pris fra 150kr/døgn
 • Byggestrøm kabler pris fra 100kr/døgn
 • Vandstøvsuger leje pris fra 100kr/døgn
 • Gravemaskine med fører fra 1000kr i timen
 • Elektriker med borer hammer fra 740kr i timen
 • Byggestrømtavle fra 100kr/døgn
 

Ovenstående er ikke en udtømmende liste af hvad vi tilbyder. 

Akut vandskade lejlighed København service

Fugtskader vad akut vandskade lejlighed og huse

Hver fugtskade er unik, ifølge vores lange erfaring som har vedrørende akut vandskade service. Men én ting er fælles for alle fugtskader: Løser man ikke problemerne med det samme, kan det blive et stort problem. Korrekt håndtering er et must ved enhver fugtskader, ellers kan det føre til et usundt indemiljø, der bliver svært at have med at gøre.

Vi foretager altid en grundig fugtinspektion for at kortlægge skadernes omfang og størrelse. På den måde kan vores kunder undgå dyre og unødvendige nedrivninger. Vi skræddersyer herefter et forslag til tiltag, hvorigennem vi kan sikre et tørt og skadesfrit indemiljø. Vores samarbejdspartner bruger altid den nyeste teknologi inden for affugtning og moderne fugtprøvetagningsmetoder. 

Kontakt os nu ved akut vandskade, hvor hurtig vandskadeservice København og Nordsjælland. 

akut vandskade lejlighed

Vandskade skjulte rør hvad gør man?

Hvis du opdager en vandskade i skjulte rør i lejlighed eller huse, kontakt ejeren af ejendommen, hvis du selv ejer ejedomen hvor vandskaden i skjulte rør opstået, kontakt dit forsikringsselskab og kontakt vandskadeservice. 

Du kan f.eks. kontakte os, ring på telefon; 22 34 72 22

Hvert år sker der flere vandskader i lejlighed og huse end brande i Danmark og mange af dem er inde i vores vægge blandt skjulte rør og ledninger. 

Vandskade lejlighed og huse opstår ofte helt uden varsel og kan skyldes korrosion og revner i rør bag vægge eller gulve. Med det findes nu vandfejlsafbrydere som kan hjælpe med at opdage vandskader skjulte rør i god tid – uanset om du bor i en 35 kvadratmeter stor sommerbolig, et slot eller driver virksomhed.

Beskytte dit hjem mod vandskader i skjulte rør

I dag finder der mobile vandfejlsafbrydere overvåger dit hus døgnet rundt hver dag året rundt. Med denne løsning kan den opdage lækager svarende til så lidt som en teskefuld på én dag.

Hvis der opdages et dryplækage eller vandlækage, vil du med det samme modtage en notifikation i din telefon via en app – uanset om du er hjemme, på arbejde eller væk. Det giver dig mulighed for at se fra din mobil, hvad der er sket, og du kan vælge at åbne ventilen igen eller lade den være lukket og undgå at lide en dyr og ødelæggende proces. 

En vandfejlsafbryderen kan sammenlignes med et HPFI-relæ, som de fleste allerede har i dag. Forskellen er, at vores vandfejlsafbryder også advarer om, at du har en vandlækage (vandskade), i stedet for strømlækage. .

Skimmelsvamp efter akut vandskade lejlighed eller huse

Skimmelsvamp efter akut vandskade lejlighed eller huse kan begynde at udvikle sig efter de første 24 timer af en akut vandskade, og når den først er begyndt at vokse, kan den være svær at fjerne. Jo hurtigere du fjerner genstande fra vandet og begynder at tørre dem, desto mindre er sandsynligheden for, at de går tabt til mug.

Hvis det bliver slemt, bliver du ofte nødt til helt at fjerne de berørte områder. Det er altid bedst at tage fejl af forsigtighed og få en professionel til at vurdere situationen.

Forebyggelse af skimmelsvamp efter vandskade er bedst at gå i gang med hurtigst muligt, gerne snart du opdager en akut vandskade lejlighed eller huse, er det vigtigt at det vandskadede område bliver ordentligt undersøgt, og at du gør alt hvad du kan for at forhindre skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan spredes i hele dit hjem, lej affugter for at undgå store problemer med vandskade lejligheder.

Normalt er det bedst at have en professionel hjælp til tørreprocessen, hvilket reducerer chancerne for at få skimmelsvamp betydeligt. Igen, kontakt os hvis du står med en akut vandskade lejlighed København eller Nordsjælland. Så behøver du ikke bekymre dig overfor problemet som kan være en håndfuld for den uerfarne vandskadeekspert. 

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler