Søg
Close this search box.

Affugtning vandskade efter skybrud

At sørge for en ordentlig affugtning efter vandskade og skybrud er vores bedste tips til at spare penge efter en vandskade

Vandskader er en ubehagelig situation, som husejere sandsynligvis vil møde mindst en gang i deres levetid. At minimere virkningerne for både hjemmet og for boligejerens økonomiske budget ville i høj grad afhænge af de handlinger, der blev foretaget umiddelbart efter at have opdaget vandskader, der er sket. For at minimere skaden bør husejere forstå fakta bag vandskader og hvordan de skal kontrolleres korrekt.

Vandskader som opstår på faste elinstallationer som f.eks. vand eller fugt i stikkontakt, bør tages meget seriøst.

Almindeligste vandskader

De mest almindelige former for vandskader følgende:

  • Skader forårsaget af ødelagte eller utætte rør inde i væggene eller under husets gulve
  • Skader som er kommer af et toilet, bad eller håndvask på grund af en genstand, der tilstopper hoved rørene
  • Skader som følge af funktionsfejl i apparatet, f.eks. Lækage fra opvaskemaskine, køleskab eller vaskemaskine
  • Skader forårsaget af naturfænomener som kraftige voldsomme regnskyl eller storme, der forårsager lækage i taget eller får vand til at trænge ind gennem revner på vægge eller vinduessømme
 

Skjulte vandskader kan potentielt føre til omfattende skader på dit hjem og dyre reparationer, derfor er det en gode idé at forebygge med affugtning efter vandskade og skybrud gennem at leje affugter eller få en Duka One montering.

Så vores bedste tips er: Sørg for en ordentlig affugtning efter vandskade eller skybrud, du kommer til at spare mange penge på sigt!

Lær hvordan du opdager skjulte vandskader og reducerer dens virkninger Det vil være svært at synligt kontrollere, om der er en lækage inde i vægge eller under gulvet, da rørledningerne er skjult. Du kan dog afgøre, om du har en lækage, hvis din vandmåleraflæsning ændrer sig, selv efter at alle vandhaner og apparater, der bruger vand, er slukket.

Der er også tegn på, at der forekommer vandlækage. For et to-etagers hjem med badeværelse ovenpå vil en vandplet på loftet på første sal tydeligt indikere, at der lækker vand mellem gulvene. Hvis dette er tilfældet, skal en professionel håndværker eller en ekspert i reparation af vandskader ansættes for at reparere skaden og renovere bygningen.

Andre tegn på skjulte lækager er varme områder under gulvfliser, hvilket vil indikere, at varmt vand siver ud af rør eller tæppebelagte områder, der viser sig at være våde på mystisk vis.

Håndtering af vandskader

Hvis der opdages et vandproblem, eller hvis der er mistanke om lækage inde i vægge eller under gulve, skal du handle hurtigt. Tag straks handling, og ring til en professionel akut vandskade hjælp og service. Forsinkelse af processen vil kun skabe flere problemer, der ville kræve flere udgifter. Du er altid velkommen at ringe til Døgnvagt.dk hvis du har brug for hjælp med en vandskade. 

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler