Søg
Close this search box.

Brandalarm og røgalarm som redder både liv og bygninger

Autoriseret montering af brandalarmer og røgalarmer som redder både liv og bygninger

Vores autoriserede elektriker tilbyder montering af røgalarm og brandalarmer i København og Nordsjælland

Brandalarmer og røgalarm redder både liv og ejendom. Hvis det begynder at brænde, er en tidlig opdagelse af branden yderst vigtig. En brandalarm reagerer på røg eller varme, så der kan sættes ind og reddes ejendom. Brandalarmen aktiverer også evakueringsalarmen, så folk kan komme i sikkerhed. Døgnvagt.dk er en del af Norh, som er en autoriseret el-installatørvirksomhed.

Kvalitetssikrede og godkendte brandalarmer til montering

Der stilles høje krav til et sikkert brandalarmanlæg. Alt fra design og installation, til kontrol og dokumentation skal udføres korrekt. Vi hjælper dig med alle disse dele til brandalarmer i Gøteborg og omegn.  Kompetent planering til både privat og erhverv vedrørende brandalarm

Vi har samarbejdspartnere som er kvalificerede brandalarm ingeniører. Dette sikrer den nødvendige uddannelse, praktiske erfaring og ekspertise.

Brandalarm og evakueringsalarm montering

Fra en brandalarm går alarmkommunikationen ofte direkte til redningsberedskabet, mens en evakueringsalarm virker lokalt i ejendommen med det formål at evakuere personer.

Krav om brandalarm direkte til Redningstjenesten

Det er almindeligt, at der er krav om, at brandalarmen i en bygning skal tilsluttes direkte til Redningsberedskabet f.eks. Hovedstadens beredskab. Men kravene afhænger af miljøet og driften. Nogle gange er det nok, at brandalarmen er tilsluttet en vagtcentral.

Krav om evakueringsalarm

Brandalarmer aktiverer en evakueringsalarm, som påkalder opmærksomhed og gør det muligt at evakuere lokalerne effektivt. En evakueringsalarm kan også aktiveres af andre årsager, såsom en gaslækage eller en terrortrussel. Aktivering kan foretages automatisk af brandalarmen, eller manuelt af personer, der opdager en fare.

Brandalarm, røgalarm og evakueringsalarm fordele

Fordele ved brandalarmer til virksomheder fra Døgnvagt.dk. Har din virksomhed i København brug for en røgalarm, er det en god idé at hyre os, vi samarbejder med flere dygtigt specialister indenfor montering af brandalarm og evakuering. Vi installerer og servicerer brandalarmer i København-området og hele Region hovedstaden. Vi har eksisteret i mange år og har både ekspertisen og ressourcerne til at installere og vedligeholde avanceret sikkerhedsteknologi, herunder brandalarmer.

Her er fire grunde til, at du bør lade os installere din brandalarm eller røgalarm i København

– Vi kan tage en helhedsorienteret tilgang til din brandsikring: brandalarmer sammen med brandslukningsudstyr, nødlysarmaturer, evakueringsplaner mv.
– Vi kan integrere din brandalarm med andre tekniske sikkerhedssystemer i din bygning, såsom adgangskontrolsystemer, kameraovervågning og tyverialarmer.
– Vi tilbyder overvåget alarmtransmission, der beskytter dig mod forstyrrelser i alarmkommunikationen.
– Vi har låsesmede og elektriker på  døgnvagt 24 timer i døgnet.

Ønsker du hjælp til montering af brand- eller evakueringsalarm, så kontakt os i dag for mere info.

Sådan hjælper vi dig med røgalarm København og i Nordsjælland

For at en brandalarm til virksomheder skal være sikker, skal en række trin udføres med stor dygtighed og nøjagtighed. Fra kravspecifikation og udvikling af løsning, til installation og idriftsættelse af brandalarmen. Dokumentation og løbende kontrol skal herefter udføres korrekt for at opretholde sikkerheden over tid.

Med os (Døgnvagt.dk) som leverandør har du en sikker og kompetent samarbejdspartner gennem hele denne proces.

Placering af brandalarm og røgalarm de rette steder

Forud for en installation af brandalarmer til virksomheder kræves en gennemgang af hele ejendommen. Og der tages hensyn til det store billed. Forskellige myndighedskrav sammen med dine unikke kundekrav er så det, der bestemmer, hvordan brandsikringsløsningen skal se ud.

I forbindelse med projekteringen besvares en række spørgsmål, f.eks. Skal brandalarmen tilsluttes redningsberedskabet? Hvordan skal alarmtransmissionen foregå? Hvilket niveau af detektorovervågning er påkrævet? Skal der bruges røgdetektorer eller varmedetektorer? Skal brandalarmen kombineres med et sprinkleranlæg?

Vores projektorer har en høj brandteknisk kompetence. Vi er også vant til at arbejde med brandrådgivere, når de er tilgængelige hos vores kunder.
En forudsætning for, at din brandalarm er driftssikker, er, at overførslen af alarmsignalerne til redningsberedskabet eller vagtselskabet kan garanteres. Vi tilbyder overvåget alarmtransmission, der reagerer automatisk, hvis der skulle opstå forstyrrelser i alarmkommunikationen, så der kan sættes ind.

Vi kan også tjekke og installerede dit alarmsystem på samtid ved montering af brandalarm.

Vi holder styr på dokumentationen af din brandalarm eller røgalarm

Dokumentationen for en brandalarm er meget vigtig for brandalarmens funktion og kvalitet. Installationen dokumenteres gennem byggeattest og synsattest. Udført service skal dokumenteres. Regelmæssige eftersyn, såsom månedlige og kvartalsvise test, skal dokumenteres.

Som ejer af en brandalarm til din virksomhed er du forpligtet til at opbevare denne form for dokumentation. Hvis du hyrer os til montering og service af din brandalarm, sørger vi for, at al dokumentation er udført. Vi gemmer kopier af dine vigtige papirer, hvis der skulle ske noget.

Døgnvagt.dk tilbyder support 24t af låsesmed og elektriker

Et brandalarmanlæg skal altid have en systemoperatør med tilstrækkelig kompetence til at varetage driften af brandalarmen og røgalarm. Ofte er det en vicevært, en vicevært eller en anden person med brandsikringsansvar med dig. Vi kan hjælpe dine medarbejdere, så de får den rette uddannelse.

Ved aflevering af nyinstalleret brandalarmanlæg afsætter vi altid tid med din systemoperatør på stedet til gennemgang og træning.  Vi servicerer og kontrollerer dine røgalarm hvis du har brug for os til det eller hvis myndighederne kræver det. For at brandalarmer hos virksomheder kan opretholde deres sikkerheds niveau over tid, er der behov for regelmæssige eftersyn og service. Derudover er der lovpligtige krav til service, der skal udføres af autoriseret personale.

Montering brandalarmer med smarte funktioner

Mange automatiske funktioner kan indbygges i et brandalarmsystem for øget sikkerhed. Brandalarmen kan f.eks.

– Aktivere evakueringsalarmer og andre varslingssystemer
– Slukke for ventilation og aircondition for at mindske spredningen af brand
– Åbne røgventiler for at frigive farlig røg
– Starte et sprinkleranlæg
– Lukke branddøre
– Låse nødudgange op
– Tænde belysning.

Et brandalarmanlæg kan bygges på mange forskellige måder. Systemer kan ud fra brandceller opdeles i forskellige sektioner. I hver sektion er der et antal detektorer. Et sådant system kaldes et konventionelt brandalarmsystem.

Synes du det hele lyder interessant og vil du derfor gerne høre lidt mere om røgalarm mv? Kontakt os! Du er selvfølgelig også velkomment til at kontakte os for tilbud på montering af brandalarm og røgalarm København og Nordsjælland!

Montering af Brandalarm og røgalarm montering i København og Sjælland

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler