Søg
Close this search box.

Planlæg arbejdet grundigt, inden I går i aktion

Er I elektrikere, låsesmede eller en anden slags håndværkere, er jeres arbejde utvivlsomt vigtigt for samfundets drift. Det betyder derfor meget, at I udfører arbejdet med en præcision og et forberedelsesgrundlag, der stemmer overens med resultatets forhåbentlige kvalitet.

Skitsér jeres idéer

Selvfølgelig har I allerede en uddannelse bag jer med både teori og praksis. Dog er der sikkert lærdom fra uddannelsen, som I har lagt bag jer og enten fortrængt eller glemt. Det kan for eksempel være, at I har gjort det til en vane at liste hurtigt over forberedelses- og planlægningsrutinen. Den er garanteret ikke lige så spændende som det praktiske arbejde.

Det er nu alligevel en væsentlig detalje at få planlagt operationen ordentligt, så arbejdet kan lykkes. En måde at forberede sig på er ved at skitsere planen med eksempelvis POSCA tusser. De er et optimalt redskab til en nøjagtig skitsering af idéerne.

Tag den specifikke case i betragtning

Når I skitserer, er den bedste metode at tage udgangspunkt i den specifikke case, I er i færd med at undersøge. Det vil altså øge planens troværdighed, at I benytter målene, målestoksforholdene og de generelle forhold, der gør sig gældende for den lokation, I skal udføre jeres arbejde på. Dermed er planen tilpasset netop den case, hvilket øger sandsynligheden for succes.

Sikr jer, at hele teamet er enige

Er I typisk på større opgaver, er I måske et helt team. I så fald er der flere personer til at bidrage med viden og erfaring – det er altså en kvalitetsforøgelse.

Såfremt I er et stort team under planlægningen og udførslen af opgaverne, er det af stor betydning, at der dannes konsensus om opgaveløsningen. Ellers vil nogle kun være halvhjertet med, hvilket ikke er ideelt, når der er en kunde at stille tilfreds. Det er derfor væsentligt at holde lyttelapperne åbne.

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler