Søg
Close this search box.

Gæsteværelse, der skal have lys og liv

I denne artikel nogle gode tips, der kan være med til at hjælpe dig på vej til at skabe et hyggeligt gæsteværelse, der byder dine nære varmt velkommen.

Har du et ekstra rum, som du gerne vil forvandle til et gæsteværelse, hvor familie og venner kan overnatte, når de rejser langvejs for at besøge dig, bare gerne vil blive over weekenden eller efter festen? Så får du i denne artikel nogle gode tips, der kan være med til at hjælpe dig på vej til at skabe et hyggeligt gæsteværelse, der byder dine nære varmt velkommen.

Oplys rummet med god belysning

I et rum som dette er der mange fine lamper, der både er praktiske og elegante. Både online og i de fysiske butikker finder du både loftslamper, bordlamper, standerlamper og mange andre varianter, du kan placere i rummet, så det får en lys og lækker atmosfære.

Har du ikke selv mod på at rode med stikkontakter eller ledninger, så kan du få fat på en elektriker, som kan hjælpe dig med at tilslutte de fine lamper.

Indret med praktiske møbler og fine detaljer

Dit valg af møbler og detaljer har betydning for udtrykket af rummet, og du kan med fordel skabe en rød tråd med de andre rum i hjemmet ved at gå efter interiør, der matcher. Overvej materialevalg og design, når du skal vælge møbler som reoler, små borde og sovepladsen.

Sovepladsen er nok det vigtigste sted i et gæsteværelse og for at give dine gæster en dejlig plads at overnatte på, er det værd at gå på jagt efter enten en seng eller en sovesofa. En sovesofa er en fleksibel og multifunktionel løsning i et rum som dette. Du kan læse videre i denne guide, hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du finder frem til den bedste, mest komfortable sovesofa til dit gæsteværelse.

Som i ethvert andet rum kan du indrette med flotte og personlige detaljer, så du får et indbydende gæsteværelse til de overnattende. Det kan være billeder eller kunst på væggene, flot brugskunst og meget andet, der signalerer, at der er gjort noget ekstra hyggeligt ud af dette rum. Grønne planter er med til at give liv og et strejf af natur, og der er mange fine slags, du kan dekorere rummet med.

Skab et multifunktionelt rum

Få mest muligt ud af dette rum ved at give det andre funktioner i hverdagen, når du ikke har overnattende gæster. Du kan med fordel udnytte pladsen og overveje at benytte rummet til et kombineret kontor og gæsteværelse. Er du lun på denne idé? Så kan du se dig om efter små skriveborde, så du kan få en lille kontorplads foran vinduet. Brug vægpladsen til at hænge bogkasser eller hylder, tilføj kontorartikler og en komfortabel kontorstol. Eller måske er det ved denne plads, du skal udfolde dine kreative sysler?

Gæsteværelset kan du også udnytte som ekstra opholdsrum med en sovesofa, et lille bord og måske et fjernsyn.

Det er også her, du kan bruge den ekstra plads til opbevaring. Rummet skal dog ikke blive rodet eller overvældende at opholde sig i, så et godt tip er at stille det i et elegant skab eller bruge ældre møbler som en integreret del af gæsteværelsets indretning. Det kan være et ældre møbel, du har arvet, som stadig kan få en fremtrædende plads – eller gamle bøger du kan dekorere en bogreol eller hylde med.

Sikr gæsteværelset

Bruger du dette rum til kontor, og har du dermed en computer til at stå fremme på skrivebordet, eller vil du gerne give dine gæster noget privatliv? Så kan du overveje en lås på døren. Kommer I ud for, at låsen ikke virker, kan I altid ringe efter en låsesmed.

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler