Søg
Close this search box.

Omkodning af lås

Omkodning af lås er det bedste du kan gøre for at undgå indbrud, hvis du tabt dine nøgler - Læs om omkodning af lås pris mm.

Der er mange fordele med at tage fat i en akut låsesmed til en omkodning af lås, hvis man er kommer til at tabe sine nøgler og ikke ved hvor de er. Dette gælder også hvis nøglerne er i forkerte hænder. Eller hvis du lige er flyttet ind i ny bolig og er usikker på hvor mange der eventuelt har en ekstra nøgle til dit nye hjem. Omkodning af låse gør eksisterende nøgler uanvendelige. Rent teknisk foregår omkodning af låse ved, at stifterne inde i selve låsecylinderen bliver udskiftet med nogle nye stifter af en anden længde og facon. Det er stifternes udformning, som afgør hvorvidt en nøgle passer til en lås eller ej. 

Hvad er en omkodning af lås?

Når vi skal i gang med en omlægning af lås, og cylinderen af afmonteret, åbnes cylinderen med den gamle nøgle. Når cylinderen er åbnet, fjernes de eksisterende stifter, og nye stifter placeres efter nye nøgle i låsens tromle. En omkodning af lås kaldes også for omstilling af lås og omlægning af lås. 
Helt lavpraktisk, så er der stifter i cylinderen, som med enorm høj nøjagtighed passer præcis til de hakker, der er skåret på nøglen. Dette er virkelig finmekanisk præcisionsarbejde, som kun en fagkyndig bør udføre.

Omkoding af lås pris

Prisen på omkodning af lås er afhænger faktorer såsom kørsel (dvs. hvor du bor) og hvilken lås der skal omkodes samt tidspunkt på døgnet omkodningen skal ske. Typisk starter prisen på omodning af lås ved kr. 500,- og opefter. Først og fremmest er antallet af låse en vigtig del som mange ikke ligefrem tænker over, en “lås” kan have flere låsecylindre. Mange låse kræver nemlig nøgle både inde- og udefra, og i så fald vil dette tælle som to omkodninger.

Hvert sted, hvor nøglen kan indføres, regnes for en omkodning, men den første omkodning er altid den dyreste, da den også indeholder kørsel og eventuelt udryknings gebyr, ved bestilling af døgnvagt låsesmed. De efterfølgende omkodninger er oftest noget billigere. Derudover har det ønskede antal af nøgler naturligvis også betydning for prisen på omkodning af lås, ligesom ugedagen og tidspunktet på døgnet vil afspejles i prisen.

 

Omkodning af lås pris

5 tilfælde hvor du bør omkode dine låse

Her er Døgnvagt svar på de gange du bør bestille en låsesmed til en omkodning af lås;

  1. Når du har fået dine nøgler stjålet – Vi anbefaler omkodning af låse, hvis du har tabt eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den uhensigtsmæssigt.
  2. Omkodning af lås ved indflytning – Vi anbefaler altid at få omkodet låsen, så snart du har flyttet dine værdier ind i boligen eller en ejendom, hvor der er tvivl om, hvor mange nøgler der er i omløb.
  3. Når du ikke ved hvor dine nøgler er – Man ved aldrig om nøglerne er endt i det forkerte hænder selvom at der ikke er mistanke om kriminalitet.
  4. Når dine nøgler er slidt -Mange danskere er ikke bevidste om, at nøgler bliver slidte og forældede efter ca. 10 år. En nedslidt eller gammel nøgle nedsætter sikkerhedsniveauet meget og gør det nemmere for tyve at tvinge sig adgang.
  5. Når du gerne gå fra flere nøgler til én nøgle til det hele. 
 

Har du brug for en omkodning af lås på Sjælland eller i København? Kontakt os vi er en autoriseret låsesmed København med døgnvagt. Vi kan omkode din lås akut eller på tidsbestilling. Ring nu:

22 21 03 76

Ring døgnvagt support 24/7

Afspil video

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

En reaktion

  1. Mange tak for den gode information omkring omkring af låse … Jeg har nu ringet til jer og en låsesmed kommer imorgen og hjælper. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler