Søg
Close this search box.

Låst ude af bilen

Låst ude af bilen - Hvad gør du? Hvem skal du ringe til? Ring Døgnvagt; Autolåsesmed Sjælland og i København

Låst bil nøglen inde i bilen?

Det er nemt at låse sig selv ude fra bilen. I Danmark låser de forskellige autolåsesmede i landet op over 6000 biler, hver år. At låse sig ude af bilen, skyldes oftest, at nøglen er låst inde i bilen som et resultat af, at centrallåsen automatisk låser bilen, men også fordi nøglen er gået tabt. I sådanne tilfælde vil det være nyttigt at have en reservenøgle tilgængelig.

Tag altid bilnøglen med dig, når du forlader din bil

Når du forlader bilen, er det vigtigt at sikre dig, at du altid får nøglen med ud. Efterlad aldrig din bilnøgle i tændingen, og tag det ikke ud og for at derefter placere den i passagersædet. Så bliver det hurtigt lavet, at det forbliver der, når du er på vej ud. Hvis du har brug for at stoppe på vejen for f.eks. At tørre forruden, kontrollere noget i dit bagage eller bare ud og strække kroppen, så skal du altid tage nøglen ud. Mange danskere oplever, at centrallåsen låser bilen automatisk, selvom nøglen er i tændingen, og motoren kører. Tag nøglen med dig og vær på den sikre side, så du reducerer risikoen for at blive låst ude af bilen.

Forsøg ikke at bryde ind i din egen bil

Hvis ulykken alligevel er ude, og du har låst dig ud af bilen, anbefaler vores autolåsesmed Sjælland, ikke at prøve at bryde ind i bilen selv. Et forsøg på at bryde ind i bilen kan føre til store skader på låsemekanismen og kablerne i bilen, hvilket hurtigt kan blive en større pris end forventet. Hvis du befinder dig et sted, hvor det ikke er muligt at låse bilen op ved at hente en reservenøgle eller nogen med en reservenøgle, skal du ringe til vejhjælp eller din lokale døgnvagt låsesmed til bil (autolåsesmed Sjælland, hvis du bor på Sjælland eller i København). Derefter får du folk med den rigtige og gode kompetence, der kan låse bilen op for dig uden risiko for store skader på bilens låsemekanisme.

En reservenøgle et andet sted kan være din redning 

Døgnvagt råder dig til altid at have en reservenøgle med dig, når du går ud og kører bil. Dette kan være guld værd at have adgang til, hvis ulykken er ude. Sørg for at placere reservenøglen et sted, der sikrer, at du altid har den med dig. Dette kan være i en taske, tegnebog, i en jakkelomme eller noget andet, som det er naturligt, at du altid tager med dig, når du forlader bilen. En reservenøgle nytter ikke meget, hvis den er tilbage i bilen, hvis du står udenfor og vil ind.

Ring til os så viderestiller vi dig til en autolåsesmed. Døgnvagt samarbejder med en dygtig autolåsesmed på Sjælland og en autolåsesmed København. 

22 21 03 76

Ring døgnvagt support 24/7

Autolåsesmed Sjælland og i København

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler