Ingen strøm i dele af huset eller i et rum

Ingen strøm i dele af huset eller i et værelse, er der ingen strøm i hele huset, er der nok ikke en lokal fejl, få mere info her

Oplever du ingen strøm i dele af huset eller i et værelse?

Hos Døgnvagt.dk ved vi at denne situation er både ønsket og stressende, faktum er at det nok ikke skyldes en strømafbrydelse hos el-netværket når dele af huset eller lejligheden er uden strøm. Når HPFI-relæet står fra10 minutter ind i vaskemaskinens program, eller køkkenet pludselig er uden strøm, imens du laver mad.

Hvis du oplever ingen strøm i dele af huset eller ingen strøm i et rum så skal du sandsynligvis have fat i en døgnvagt elektriker og du kan ringe til os hvis du bor i København eller i Nordsjælland. Der er dog nogle ting som du kan tjekke først hvis du oplevet en strømafbrydelse i dele af huset. 

Her er tips fra vores autoriserede døgnvagt elektrikere om fejlsøgning, som du sel kan gøre, inden du ringer til os.

Løs problemet med ingen strøm i dele af huset eller i et rum selv

Nogle gange kan du selv finde og rette simple elektriske problemer, så længe du ved, hvad du skal kigge efter. Sådan fejlsøger du på en lokal strømafbrydelse i dit hus eller i din lejlighed. fejlsøg på den lokale strømafbrydelser gennem at stille dig selv følgende spørgsmål:

1: Er alt sort og naboen ser ud til at have det samme problem?

Så er der ingen strøm i hele huset. Her ska du rapportere fejlen til dit elnetselskab vente på, at deres teknikere løser problemet.

2: Hvad gjorde du lige før strømafbrydelsen?

Måske tilsluttet en gammel apparat, et ældre stereo anlæg eller måske havde et usædvanligt mange apparater kørende på samtid. Afbrydelsen skyldes måske overbelastning. Træk stikket ud af nogle apparater, og slå til automatsikringerne igen eller udskift den ødelagte sikring og tænd for HPFI-relæet igen. 

3: Er strømmen fået i hele huset eller kun i visse dele?

Hvis det kun er i dele af huset, at strømmen er gået, så er årsagen højst sandsynligt, at en sikring er gået. Starte med at kontroller alle sikringer. Hvis du du har brug for rådgivning, ring til vores elektriker døgnvagt, så hjælper vi dig. 

4: Er en sikring gået i stykker?

Udskift alle ødelagte sikringer.

5: Er sikringerne intakte?

Det kan også skyldes at en sikring i gaden er gået, som regel er der ingen strøm i hele huset hvis sikringen i gaden har gået.

Brug for en akut elektriker København?

Hvis du oplever problemer med ingen strøm i dele af huset eller ingen strøm i et rum, så er du velkommen at ringe til Døgnvagt.dk eller skrive til os i vores kontaktformular. 

Ikke sikker på, om din elektriske fejl kræver en døgnvagt elektriker?

At vente med at rådføre dig med en ekspert kan gøre mere skade og kan også være farligt. Ring til os vi kan hurtigt afgøre, om din fejl har brug for øjeblikkelig handling eller om det kan vente. 

Ingen strøm i dele af huset eller i et værelse, er der ingen strøm i hele huset, hvis så er tilfældet er der nok ikke en lokal fejl, få mere info her →
Ingen strøm i dele af huset eller i et værelse, er der ingen strøm i hele huset, hvis så er tilfældet er der nok ikke en lokal fejl, få mere info her →

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Låsesmed Døgnvagt København
Elektriker Døgnvagt København

Udvalgte artikler