Søg
Close this search box.

Udskift hoveddørslås til Yale Doorman

Yale doorman, et nyt populært produkt læs om udskiftning af hoveddørslås til Yale doorman her, Montere selv eller ring låsesmed

Udskifte din hoveddørslås til Yale Doorman

I dag bliver det mere og mere populært med elektroniske lås, det kender vi hos Døgnvagt låsesmed godt. Faktum er at cirka hver fjerde lås som installeres i dag er en elektronisk lås. En af de mest almindelige elektroniske låse med kode er Yale Doorman. En Yale doorman kan bruges med både chip og kode eller kun med kode. Der er også apps til telefoner osv, der kan oprette forbindelse til låsen, såsom Yales egne, men også alarmfirmaer som Verisure, der bruger sig af disse.

Med appen kan du nemt låse op din Yale doorman med telefonen. Låsen er batteridrevet, og du vil blive advaret, hvis batteriet er ved at løbe tør. Det kan dog være godt at vide, at hvis batteriet har tid til at løbe tør, kan du købe et almindeligt 2-polet 9-volt batteri og holde det i bunden af ​​kodelåsen. Det er nok at skubbe låsen op, så du kan komme ind hvis batterier ikke virker.

Hvordan skifter du din hoveddørslås til en Yale Doorman?

Du kan altid prøve at skrifte til en Yale doorman selv, men oftest kræver det eksperthjælp. Du kan starte med at fjerne den gamle lås inklusive håndtaget. Sæt derefter låsekassen i, så den udvendige lås og den indvendige lås og skru det hele sammen. Husk, at pladen muligvis skal justeres på dørkarmen, så døren låses helt uden at blive fanget i spændet.

Så kommer vi til den elektroniske del. Den nemmeste måde er bare at bruge kodelåsen og udelukke chip, men den er ikke lige så sikkert. Det, vi ikke anbefaler, er kun at bruge chip uden kode. Det er for nemt for en indbrudstyv at bare prøve af alle de elektroniske kodelåse i området, hvis du tilfældigvis mister et chips i nogen tid. Programmering af kode og chips er nemt via den mobile app. Men for at det skal begynde at arbejde sammen, så skal låsen kommunikere med dit internet.

Når du har fået dette til at fungere, er det virkelig nemt at indtaste koder og tidspunkter for hvornår de skal gælde. Vi anbefaler, at alle beboere får deres egen kode, så kan du nemt se, hvem der er kommet og gået. Du kan derefter også sørge for, at børns kode kun fungerer på bestemte tidspunkter. Når du alligevel installerer dette, skal du benytte lejligheden til at indstille låsen til at låse sig selv, mindst efter kl. 22, så glemmer du aldrig døren åben. Men hvis du bruger chips, kan det få dig til at blive låst ude, så det er bedst at have det sådan, hvis du kun bruger kode.

Sørg også for at tjekke med dit forsikringsselskab, hvad de siger til at du har en digital lås. De fleste forsikringsselskaber er blevet mere positive, end de var før. Men det adskiller sig stadig mellem de forskellige selskaber. 

Udskift hoveddørslås til yale doorman
Udskift hoveddørslås til yale doorman

22 34 72 22

Ring døgnvagt support 24/7

Døgnvagt
Døgnvagt

Døgnvagt elektriker, låsesmed, tømrer og VVS på Sjælland

En reaktion

  1. Vi vil gerne også have en Yale kodestanglås på vores anden yderdør.

    Kan I give en pris på det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt
Døgnvagt

Elektriker, Tømrer, VVS, Div. Entreprenører og Låsesmede i København og på Sjælland

Bliv ringet op

Har du brug for akut hjælp? Måske af en elektriker døgnvagt eller en låsesmed døgnvagt? Indtast dit telefonnummer og vi kontakter dig

LIGNENDE ARTIKLER
DEL ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn

Udvalgte artikler